POP-UP STORE

Bedankt voor jullie bezoek!! 1 oktober t/m 31 december 2017

5 WEBSHOPS ONDER √Č√ČN DAK

5 webshops verkochten hun producten uitzonderlijk offline in een pop-upstore te Leuven. Helaas zijn deze 3 maanden voorbij gevlogen.

Wij willen onze bezoekers allemaal van harte bedanken voor de leuke en schitterende 3 maanden dat wij deze pop-up mochten runnen. Met zoveel positieve reacties en zoveel warmte nemen wij afscheid van onze locatie in de Diestsestraat te Leuven.

Natuurlijk blijven onze producten nog steeds beschikbaar in onze webshops, die 24/24 uur en 7/7 dagen voor jullie geopend zijn.

Tot gauw!

100procentvilt is een webshop waar je echt alles vindt wat van vilt gemaakt kan worden: sleutelhangers, wenskaarten, hoesjes voor je gsm, knutselvilt, handtassen, onderzetters, zitkussens,... maar ook vilt op maat gemaakt voor grote of kleine projecten. Een aantal producten ontwerpen en maken we zelf en kunnen dus ook gepersonaliseerd worden. 

De webshop is ontstaan vanuit de liefde voor het product en de veelzijdigheid ervan. 

Vilt wordt gemaakt van schapenwol en heeft dus een hele reeks positieve eigenschappen, is 100% natuurlijk en duurzaam! Benieuwd? Neem gerust een kijkje op www.100procentvilt.be

Eco-Lover selecteert voor jou de meest trendy producten en leuke basics, die tevens óók nog eens lief zijn voor het milieu én betaalbaar!  De balans tussen hip & duurzaam wordt steeds nauwlettend in de gaten gehouden.

Eco-Lover bestaat als webshop (www.eco-lover.be), maar sinds een jaar ook als fysieke winkel in Bilzen. 

Unieke en cosy producten zoals sjaals van the knit factory, hebbedingetjes voor de keuken, glazen flessen van Myequa, houten woondecoratie, handige kartonnen krukjes en nog zo veel meer!

Samen met haar man Stijn runt Leen Danhieux de Koffie & Theeliefhebber. Terwijl Stijn zich bezig houdt met de productie, richt Leen zich op de verkoop. Het bedrijf en de webshop werden opgestart begin 2015 door Stijn die zich als gepassioneerd koffie & theedrinker eerst omschoolde tot artisanale koffiebrander, en nadien tot theesommelier en master theeblender (gecertificeerd op internationaal niveau bij ITMA ‚Äď en tevens ook regionaal directeur Europa van deze internationale theeassociatie). Ze verkopen vandaag uitsluitend "single origin" koffiebonen van topkwaliteit, kwaliteitsthe√ęen (waaronder eigen theeblends), en accessoires voor koffie en thee. De Koffie & Theeliefhebber staat voor pure producten (artisanaal en single origin), originaliteit (eigen blends thee) en kwaliteit!

 

Lumabelle helpt je om 'cruelty-free & clean' keuzes te maken - en gemakkelijk. De webwinkel biedt diervriendelijke verzorgingsproducten en makeup aan, die bovendien geen toxische of 'opvul'-ingredi√ęnten bevatten.

Het gamma bestaat uit unieke merken uit de VS, VK en andere landen die elders niet of moeilijk te vinden zijn in Belgi√ę.¬†www.lumabelle.be¬†

Hoe het begon¬†Veel mensen hebben een hectische leven met weinig tijd om gezond te eten te bereiden. Griet Daelemans, de oprichtster van Karma Karma, ondervond dit ook tijdens haar loopbaan als salesmanager. Tijdens de vele zakenreizen en vergaderingen was er alleen tijd voor een snelle hap. Gebakjes, broodjes of mayoslaatjes vormen het klassieke assortiment. Soms lekker maar nooit gezond. Snacks en on-the-go hapjes bevatten veel suiker, slechte vetten, bewaarmiddelen en andere chemische stofjes, en altijd een hele boel lege calorie√ęn. Waarom was er nooit een echt gezonde hap op kantoor of op de winkel op de hoek? Het Karma Karma idee was geboren!

Wat is Karma Karma? Karma Karma is een havermout mengeling in een recycleerbare papieren cup zonder toegevoegde suikers of additieven. Een gebalanceerde blend van haver en quinoa met heel veel gezonde smaakmakers als rauwe noten, specerijen en bessen die je havermout naar een heel ander niveau tillen. De havermoutcups zijn snel en eenvoudig klaar te maken met een scheut warm water of melk, al dan niet verwarmd. Thuis je cup vullen met yoghurt, meenemen en even later eten is ook mogelijk. 4 heerlijke smaken: berries & almonds, chocolate & cranberries, pecan & brazil nuts, apricot & cashew. 3.75 Euro/ cup aanbevolen verkoopprijs.

Waar? Karma Karma is beschikbaar via webshop maar ook voor bio winkels want Karma Karma is ook 100% bio.

www.karmakarma.be

Instagram has returned invalid data.

Volg ons op instagram